Evenimente

Avansări în grad în cadrul Jandarmeriei Alba

albaalba

Cu ocazia zilei Jandarmeriei Române, pentru rezultate foarte bune obţinute în activitatea profesională, un maistru militar și 5 subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Alba au fost înaintaţi în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad.

Aceștia au îndeplinit condiţiile prevăzute de Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, iar noile grade au fost înmânate de prim adjunctul inspectorului şef, domnul locotenent – colonel Pașca Tudor Gheorghe.

În cadrul festivității desfăşurate la sediul instituţiei, maistrul militar clasa a I –a Miclea Constantin – Daniel a primit gradul de maistru militar clasa I, plutonierul adjutant Bârlog Gabriel-Marius și plutonierul adjutant Otveș Lucian au fost înaintați la gradul de plutonier adjutant șef, iar plutonierul major Herța Ionuț-Onac a fost înaintat la gradul de plutonier adjutant.

În plus, de la această dată plutonierul Bișboacă Marius și plutonierul Jinar Ioan-Dan au primit gradul de plutonier major.

În prezenţa colegilor, cadrele militare avansate în grad şi-au primit noile grade, însoţite de felicitări pentru rezultatele obţinute şi urări de succes în activitatea viitoare.

În cadrul aceleiaşi festivităţi, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 24 de ofiţeri şi 178 de subofiţeri au fost recompensaţi cu felicitări şi mulţumiri.

The post Avansări în grad în cadrul Jandarmeriei Alba appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...