Actualitate, Stiri

Avansări în grad la ISU Alba de Ziua Protecţiei Civile

Ziua Protecţiei Civile a fost sărbătorită în avans (vineri, 27 februarie 2015) la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Unirea al judeţului Alba. În acest moment ISU Alba numără aproape 400 de angajaţi.

Col. Dorel Sofica a adresat un scurt mesaj către angajaţii Inspectoratului, iar col. Cornel Oprişa a citit mesajul ministrului Gabriel Oprea şi mesajul dr. Raed Arafat, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, întemeietorul SMURD.

Din partea IGSU Bucureşti a participat col. Cristinel Dănăilă.

Prin Ordin al Ministrului al Ministerului Afacerilor Interne, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, 2 ofițeri:

Maiorul Horia Burz a fost ridicat în gradul de locotenent colonel; locotenenttul Cristian Cîmpean a fost ridicat la gradul de căpitan.

De asemenea, prin Ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, 3 subofițeri: plt.maj. Ştefan Szabo a fost ridicat în gradul de plutonier adjutant, plt. Ovidiu Mureșan a fost ridicat în gradul de plutonier major; plt. Simion Haţegan a fost ridicat în gradul de plutonier major.

* Protecţia Civilă a fost înfiinţată la 28 februarie 1933 de către Regele Carol II (ziua în care ordinul privind înfiinţarea instituţiei a apărut în Monitorul Oficial). Ulterior a fost inclusă în Ministerul Apărării Naţionale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...