Actualitate, Locale, Stiri

UPDATE – Autoturism mistuit de flăcări în Alba Iulia, pe strada Uricani din Micești, IPJ Alba a declanșat o anchetă pentru distrugere

Marți noaptea, în jurul orei 3.30, un autoturism din Alba Iulia a luat foc. De urgență la fața locului s-a prezentat un echipaj ISU Alba format din 5 subofițeri care cu o autospecială au stins incendiul. Deocamdată cauzele acestui incendiu sunt necunoscute.

UPDATE 1. Incendiul a avut loc pe str. Uricani din localitatea Micești, autoturismul arzând în proporție de 90 %.În urma intervenţiei au fost salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 400.000 lei, în timp ce pierderile materiale au fost evaluate la aproximativ 70.000 lei. Cel mai probabil, acest incendiu a fost cauzat de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul (cineva a dat foc mașinii).

UPDATE 2. În cauză IPJ Alba a deschis o anchetă penală sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea autorului faptei şi tragerea lui la răspundere penală.

(foto arhivă)

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 octombrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...