Actualitate

Autorul jafului de la un magazin din Aiud ar fi fugit din ţară

Poliţiştii din Aiud au identificat persoana bănuită de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie la un magazin alimentar din municipiul Aiud. Este vorba de un tânăr de 18 ani, din comuna Rădeşti, judeţul Alba. În seara zilei de 6 februarie 2015, ar fi ameninţat-o pe vânzătoare şi a luat suma de 4.000 de lei şi un pachet de ţigări.

La data de 18 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, l-au identificat pe T.A.A., de 18 ani, din Rădeşti, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în data de 6 februarie, în jurul orelor 21.00, a ameninţat-o pe vânzătoarea unui magazin din Aiud, cu un pistol cu aer comprimat, împrejurare în care a sustras suma de 4.000 de lei, bani proveniţi din încasări şi un pachet cu ţigări.

Se pare că tânărul era însoţit de un minor în vârstă de 17 ani însă acesta nu ar fi cunoscut intenţiile sale şi a rămas afară pe durata comiterii faptei.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că după comiterea faptei, tânărul ar fi părăsit ţara.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud a dispus efectuarea, în continuare, a urmăririi penale faţă de T.A.A., pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată”, iar după îndeplinirea tuturor procedurilor de citare şi punerea în mişcare a acţiunii penale, va fi solicită arestarea preventivă a acestuia, în lipsă.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...