Actualitate, Politica, Stiri

Autodeclarat partener al PMP-ului, Băsescu vrea o construcţie nouă cu PNŢCD-ul

Surpriza de la Congresul PMP nu a fost absenţa Elenei Udrea, ci prezenţa lui Traian Băsescu, cel care nu mai ieşise su declaraţii publice din 22 decembrie 2014.

Adresându-se celor 700 de participanţi, Băsescu a încercat să încurajeze PMP-ul dar fără a se implica pe el, fără a promite înscrierea în partid.

„Vreau să vă fiu partener. Vă voi pune la dispoziţie experienţa mea, dar nu vă voi conduce. Aș spune cum v-am văzut eu de la Cotroceni în 2014, v-ați înființat în 29 ianuarie și ați trecut prin două rude de alegeri. În ambele alegeri ați trecut pragul, ceea ce pentru un partid nou e excepțional. Chiar dacă nu este aici, țin să-i multumesc dnei Elena Udrea si îi apreciez delicatețea gestului ei de a nu fi în sală. Sper să se bucure de condiții corecte pentru a se putea apăra si sper să îmi confirme încă o dată că este un om cinstit, am convingerea că dacă va putea să o facă, o va face. Sunt convins că împreună cu PNȚCD vom putea forma o structura capabilă șă convingă și să câștige”, a declarat Băsescu participanţilor de la Congresul PMP strânşi duminică, 8 februarie 2015, la Palatul Parlamentului.

Băsescu a lăudat partidul care a ajuns la 5 la sută într-un an de zile de la înfiinţare, un an în care a trecut cu bine (peste prag) în două scrutinuri electorale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...