Actualitate

Au sustras bunuri şi materiale feroase din subsolul unei case

hoti1Poliţiştii de investigaţii criminale şi ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au identificat doi suspecţi din Alba Iulia, ca fiind autorii unei infracţiuni de furt de fier vechi şi distrugere, fapte săvârşite pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, la începutul lunii iulie 2013.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că Daniel V., de 45 ani, din Alba Iulia, în data de 01.07.2013 s-a deplasat pe o stradă din municipiul reşedinţă de judeţ, unde a distrus încuietoarea de la o magazie din lemn.

Totodată, ca urmare a extinderii cercetărilor poliţiştii au stabilit faptul că în data de 07.07.2013 suspectul Daniel V, s-a deplasat, împreună cu un minor de 15 ani, din Alba Iulia, la magazia de lemn a cărei încuietoare a spart-o în data de 01.07.2013, au pătruns în subsolul casei aflate în construcţie, de unde au sustras mai multe bunuri şi materiale feroase.

Faţă de cei doi suspecţi se efectuează cercetări, pentru comiterea infracţiunilor de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208 alin 1, art. 209 lit. “a şi i ” și „distrugere”, faptă prevăzută şi pedepsit de art.271 alin.1, cu aplic. art.42 alin.1 din Codul penal, dar şi în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestora.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...