Diverse

Atmoshere-Residence, complexul rezidential care vine la pachet cu zeci de avantaje pentru viitorii proprietari

Achizitionarea unei locuinte reprezinta un moment deosebit de important din viata fiecaruia dintre noi in conditiile in care este uan dintre investitiile cele mai importante pe care le facem de-a lungul vietii. Locuinta reprezinta spatiul care ne ofera intimitate, protectie si confort, aspecte care fac aceasta investitie drept una de durata. Intr-o piata imobiliara aflata in plina ascensiune, gasirea unei locuinte care sa respecte toate exigentele noastre s-ar putea dovedi o reala provocare pentru toti cei care isi doresc sa devina proprietari in viitorul apropiat. Dat fiind faptul ca pretul locuintelor vechi sau conventionale a stagnat in ultimii ani, acest aspect pare sa fie factorul principal care astazi ii indruma pe oameni sa aleaga locuintele noi din cadrul ansamblurilor rezidentiale care sunt din ce in ce mai numeroase.

Ansamblurile rezidentiale sunt la ora actuala foarte atractive pentru toti cei care isi propun sa devina proprietari avand in vedere ca aceste asezari vin la pachet cu o gama larga de avantaje, pe care nu le regasesc in cadrul cartierelor vechi. Atmosphere-Residence este un ansamblu rezidential situat in Sebes care vine in intampinarea tuturor celor care isi doresc sa devina proprietari cu locuinte de calitate, dar si cu numeroase alte avantaje care cu siguranta ar reusi sa convinga pe oricine sa aleaga o astfel de locuinta. Iata asadar cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le ai atunci cand alegi o locuinta in cadrul ansamblului rezidential Atmoshere-Residence.

Localizare excelenta.

Zgomotul si agitatia urbana sunt doua dintre lucrurile care ne creeaza disconfort, chiar daca poate de multe ori nu simtim acest lucru. Pe termen lung insa, aceste lucruri aparent banale pot influenta mult chiar si starea noastra de sanatate. Avantajul alegerii unui ansamblu rezidential se datoreaza faptului ca acestea sunt situate in locatii excelente, fiind in general localizate la distanta de toate aceste zgomote asurzitoare.

Locuinte de calitate si cheltuieli de intretinere mult mai mici.

In general suntem tentati sa credem ca o locuinta noua vine in mod automat la pachet cu o serie de cheltuieli mult mai insemnate decat in cazul apartamentele clasice, insa in realitate lucrurile sunt cat se poate de diferite. Datorita faptului ca toate aceste locuinte sunt construite exclusiv din materiale de calitate si respecta toate normele si standardele calitative impuse, acest lucru aduce cheltuieli de intretinere mult mai mici, mai ales in ceea ce priveste caldura. Locuintele noi beneficiaza de o izolatie termica si fonica exceptionala, astfel ca aceste locuinte sunt in acelasi timp si confortabile.

Spatii verzi si locuri de parcare suficiente.

Necesitatile unui oras inseamna mai mult decat locuinte, astfel ca Atmoshere-Residence a inteles perfect acest lucru, fapt pentru care locatarii acestui complex se vor putea bucura totodata si de spatii verzi create special pentru relaxare sau de spatii de joaca amenajate pentru cei mici. Mai mult decat atat, problema locurilor de parcare insiuficiente va fi una de domeniul trecutului avand in vedere ca ansamblul pune la dispozitia locuitorilor sai un numar suficient de locuri de parcare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 noiembrie 2017

About Author

Stiri Diverse


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...