Actualitate, Stirea Zilei

Atenție șoferi, Poliția are 30 de Loganuri noi!

30 de autoturisme Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor din judeţul Alba, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor. 

Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a adus în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, 30 de autospeciale, care vor intra de azi în serviciu.

Structurile care beneficiază de noile maşini sunt cele operative atât de la sediul inspectoratului cât şi de la subunităţi.

Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, Inspectotratul de Poliţie Judeţean Alba a fost înzestrată cu 47 de autospeciale marca Dacia Logan.

Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, poliţia din judeţul Alba va fi mai promptă în reacţie şi îşi va desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi a gradului de siguranţă a cetăţenilor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 august 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...