Anunturi Publice

Atenție șoferi! Două transporturi agabaritice vor trece prin județul Alba în următoarele zile!

albaalba

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că în perioada, 24.08.2021 – 02.09.2021, se vor desfășura două transporturi agabaritice pe traseul: Retrasib SA Sibiu – A1 – DN1 – Centura Alba Iulia – DN1 – A10 – A3 – DN1 – Centura Oradea – DN1 – PTF Borș.

Vehiculele transportă transformatoare.

Lațimea maximă a unui vehicul este 2,75 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

CNAIR precizează că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu

The post Atenție șoferi! Două transporturi agabaritice vor trece prin județul Alba în următoarele zile! appeared first on albapesurse.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că în perioada, 24.08.2021 – 02.09.2021, se vor desfășura două transporturi agabaritice pe traseul:…
The post Atenție șoferi! Două transporturi agabaritice vor trece prin județul Alba în următoarele zile! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 august 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...