Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Ocna Mures, Stiri teius

Atenție șoferi! Circulația rutieră restricționată pe mai multe drumuri din județul Alba!

Anunțuri ale Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la data de 11 mai, 2020, ora 11.

  • circulația rutieră se desfășoară pe un fir alternativ pe DN75 Turda – Ștei, în zona localității Bistra, unde două autocamioane au agățat firele de înaltă tensiune, iar trei stâlpi de electricitate au căzut pe partea carosabilă.
  • traficul rutier se desfășoară pe un fir alternativ pe DN74 Alba Iulia-Abrud, la kilometrul 83+100 de metri, localitatea Poiana Ampoiului, județul Alba, după ce conducătorul unei motociclete a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în timp ce se afla în depășirea unui autovehicul, și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul a suferit leziuni (conștient), primind îngrijiri medicale la fața locului.
  • luni, 11 mai, până la ora 18:00, au loc lucrări spații servicii, pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 288+300 de metri – 288, în zona localității Cunța, județul Alba. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă.
  • pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 274+400 de metri – 272, în zona localității Amnaș, județul Sibiu, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă. Astfel, până la ora 18:00, se restricționează circulația pe banda numărul unu.
  • pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 264 – 264+300 de metri, în zona localității Cristian, județul Sibiu, din cauza unor lucrări de întreținere a tunelului din zonă, se restricționează a doua bandă, până la ora 15:00.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 mai 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...