Anunturi Publice

Atenție șoferi! Circulaţia rutieră pe Autostrada A1 se ÎNCHIDE joi, 25 martie între Nodul Rutier Cunța și Nodul Rutier Sebeş Vest (Vințisoara)

albaalba

ANUNȚ PUBLIC

IMPRESA PIZZAROTTI 8i C. S.p.A. in calitate de lider al Asocierii IMPRESA PIZZAROTTI & C. S.p.A. – POMPONIO CONSTRUCŢII SRL, Antreprenor General in cadrul contractului „Proiectare si execuţie Autostrada Sebes-Turda, Lot 1, km 0+000 + km 17+000”, informează ca in vederea continuării lucrărilor de realizare a Nodului Rutier Sebeş (conexiunea Autostrada A10 cu Autostrada Al si DN1) sunt programate a fi realizate următoarele activităţi:

  • Turnarea plăcii de suprabetonare aferenta structurii PN3B – Pasaj pe breteaua 3 peste Al, care face conexiunea intre Autostrăzile A10 si Al, sens de mers Turda-Sibiu;
  • Instalare structurii metalice tip portal precum si dispozitivele electronice aferente VMS-urilor noi pe Al la km 307+100 si la km 312+410;
  • Instalare structurii metalice tip portal precum si panourile de semnalizare verticala noi pe Al la km 307+580 si la km 311+800.

Pentru a putea executa lucrările mai sus menţionate in deplina siguranţă atât pentru personalul şantierului cat si pentru participanţii la trafic, va comunicam ca in data de 25.03.2021 circulaţia rutiera pe Autostrada Al se va închide intre Nodul Rutier Cunta si Nodul Rutier Sebeş Vest (Vintisoara) iar traficul se va desfăşura deviat pe DN1(E81) si pe DN7(E68). Închiderea circulaţiei rutiere pe Autostrada Al va fi de 12 ore, intre ora 07.00 si ora 19:00, după care circulaţia va fi reluata pe Autostrada Al si orice restricţie de circulaţie impusa de executarea lucrărilor va fi ridicata.

Menţionăm ca închiderea circulaţiei pe Autostrada Al si devierea traficului rutier pe DN1 si DN7 se face in baza avizului comun CNAIR nr. 92/19240/10.03.2021 si IGPR Direcţia Rutiera nr. 456741/12.03.2021, cu respectarea condiţiilor prevăzute in documentul de avizare.

De asemenea precizam faptul ca, in cazul in care condiţiile meteorologice nu vor fi favorabile, activităţile mai sus descrise si implicit închiderea circulaţiei pe autostrada Al vor fi reprogramate.

The post Atenție șoferi! Circulaţia rutieră pe Autostrada A1 se ÎNCHIDE joi, 25 martie între Nodul Rutier Cunța și Nodul Rutier Sebeş Vest (Vințisoara) appeared first on albapesurse.

ANUNȚ PUBLIC IMPRESA PIZZAROTTI 8i C. S.p.A. in calitate de lider al Asocierii IMPRESA PIZZAROTTI & C. S.p.A. – POMPONIO CONSTRUCŢII SRL,…
The post Atenție șoferi! Circulaţia rutieră pe Autostrada A1 se ÎNCHIDE joi, 25 martie între Nodul Rutier Cunța și Nodul Rutier Sebeş Vest (Vințisoara) appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...