Anunturi Publice

Atenție șoferi! Azi au loc reparații la parapetul median pe autostrada A1 Sibiu-Deva

albaalba

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 29 septembrie, au loc lucrări de reparații la parapetul median pe autostrada A1 Sibiu-Deva, astfel:

  1. km. 382-383, sensul Sibiu-Deva, este restricționată a doua bandă, pe raza localității Bretea Mureșana, județul Hunedoara, între orele 08:30-16:00, pentru înlocuirea parapetului median;
  2. km. 316 – 334, pe sensul către Deva, este restricționată banda de urgență pentru a permite înlocuirea parapetului marginal.

De asemenea, astăzi, în intervalul orar 09:00 – 14:00, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrii 76+200 de metri și 94+700 de metri, se efectuează lucrări de schimbare a parapetului median, traficul fiind restricționat pe a doua bandă, pe o distanță de aproximativ 100 de metri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

The post Atenție șoferi! Azi au loc reparații la parapetul median pe autostrada A1 Sibiu-Deva appeared first on albapesurse.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 29 septembrie, au loc lucrări de reparații la parapetul median pe autostrada…
The post Atenție șoferi! Azi au loc reparații la parapetul median pe autostrada A1 Sibiu-Deva appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 septembrie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...