Locale, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Ocna Mures, Stiri teius

Atenție! Din cauza unei avarii s-a sistat furnizarea apei potabile pentru consumatorii din mai multe localități din județul Alba!

Miercuri, 13 mai, SC APA CTTA SA ALBA a anunțat că din cauza unei avarii produse in data de 13.05.2020, in jurul orei 11.00, la conducta de alimentare cu apa DN 1200(FIR II), de catre un constructor al obiectivului „autostrada Sebeș-Turda” , se va sista furnizarea apei potabile pentru consumatorii din urmatoarele localitati: Stremț, Beldiu, com Rădești, Tifra, com Miraslău, Fărău, com. Unirea, Noșlac, orașul Ocna Mureș (cu localitatile aferente acestuia).

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, durata întreruperii este estimată la cca. 24 de ore, fapt care ar putea afecta si rezervele de apă existente in rezervoarele altor localități.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), pînă la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, pot fi semnalate imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 mai 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...