Anunturi Publice

Atenție! De vineri, 14 mai începe Programul Naţional ”Rabla pentru Electrocasnice”!

apmapm

Ministerul Mediului anunță că începând cu 14 mai, se dă startul Programului Naţional ”Rabla pentru Electrocasnice”. Prin intermediul acestui program orice cetățean care doreşte să îşi înlocuiască un aparat electrocasnic vechi, cu consum mare de energie, cu unul nou, cu consum redus, o poate face cu un ajutor financiar de la Fondul pentru Mediu.

Programul are anul acesta un buget de 75 de milioane de lei, estimându-se că va avea peste 200.000 de beneficiari. 

Sunt eligibile nouă categorii de produse: maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, aparate frigorifice, uscătoare de rufe, aparate de aer condiţionat, televizoare, aspiratoare, laptopuri şi tablete.

Persoanele care doresc să beneficieze de oricare dintre cele nouă categorii de echipamente, trebuie să intre în platforma de pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi să îşi genereze contul de utilizator. 

The post Atenție! De vineri, 14 mai începe Programul Naţional ”Rabla pentru Electrocasnice”! appeared first on albapesurse.

Ministerul Mediului anunță că începând cu 14 mai, se dă startul Programului Naţional ”Rabla pentru Electrocasnice”. Prin intermediul acestui program orice cetățean…
The post Atenție! De vineri, 14 mai începe Programul Naţional ”Rabla pentru Electrocasnice”! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 mai 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...