Actualitate, Comunicate, Diverse, Evenimente, Stiri, Stiri mondene, Stiri Sebes

ÎN ATENŢIA VIITOARELOR MIRESE: Sibiu Wedding Days 2015

Cel mai mare târg de nunți din Sibiu, ajuns la cea de-a patra ediție, se va desfășura în perioada 30 Ianuarie – 01 Februarie la Sala Transilvania. Sibiu Wedding Days s-a pregătit, ca în fiecare an, să fie un sprijin de nădejde pentru viitorii miri și să le ofere acestora o gamă foarte variată de servicii și produse necesare pentru o nuntă perfectă.
La târg veți face cunoștință cu noile trenduri în materie de nunți pentru anul 2015, atât în ceea ce privește rochia de mireasă, fotografia de nuntă, invitațiile, aranjamentele florale și multe altele. Timp de trei zile, peste 60 de expozanți din toată țara își vor prezenta produsele și serviciile, iar viitorii miri vor putea beneficia de oferte și prețuri speciale, valabile numai pe perioada evenimentului. Specialiștii din domeniul nunților vor fi la dispoziția tuturor, venind în ajutorul mirilor cu sfaturi și informații necesare pentru organizarea nunții ideale.
Sibiu Wedding Days a pregătit și o mulțime de surprize și de premii pentru cei care vor trece pragul Sălii Transilvania între 30 Ianuarie și 01 Februarie.

SWD01

SWD02

SWD03

SWD04

SWD05

SWD06

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 ianuarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...