Actualitate, Stirea Zilei

Atac la portmonee. Poliția vă sfătuiește să aveți grijă de bani!!!

Două femei din Blaj și Zlatna au fost identificate de polițiștii din Alba Iulia ca persoane bănuite de comiterea furtului unui portmoneu, de la un vârstnic ce se afla în autogară. Cele două l-au îmbrățișat pe bărbat, pretextând că doresc să-i ofere servicii sexuale.

La data de 19.02.2016, în jurul orelor 17.45, Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de un bărbat de 75 de ani, din comuna Stremț, județul Alba, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în autogara din Alba Iulia, două femei i-au sustras portmoneul.

Polițiștii de siguranță publică s-au deplasat imediat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate au reușit să le identifice pe cele două femei, bănuite de comiterea furtului.

Se pare că V.A.E., de 31 de ani, din Blaj și I.D.A., de 26 de ani, din Zlatna, au îmbrățișat victima, sub pretextul că vor să îi ofere servicii sexuale, împrejurare în care i-au sustras portmoneul.

Față de cele două femei, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Trei persoane din județele Satu Mare și Timiș sunt cercetate de polițiștii din Sebeș, pentru furt, după ce, în luna ianuarie a.c., în timp ce se aflau în Sebeș, au profitat de neatenția unor femei și le-au sustras portmoneele.

La data de 19.02.2016, polițiștii de investigații criminale din Sebeș le-au identificat pe K.I., de 43 de ani, din județul Satu Mare și S.A., de 49 de ani, din județul Timiș care împreună cu B.A.I., un bărbat de 45 de ani, din județul Satu Mare, sunt bănuite de comiterea a două furturi din poșete.

Se pare că, în data de 13.01.2016, în timp ce se aflau în supermarketuri de pe raza municipiului Sebeș, cei 3 au profitat de neatenția a două femei și le-au sustras din poșete, portmoneele în care aveau documente și bani.

Față de cele 3 persoane, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum și în vederea stabilirii întregii lor activități infracționale și recuperării prejudiciului.

Pentru prevenirea furturilor din buzunare/genţi/poşete, poliția recomandă:

·Nu purtaţi portofelul în buzunarul din spate al pantalonilor.

·Când vă aflaţi în locuri aglomerate  (pieţe, gări, magazine), ţineţi geanta în faţă, protejând-o cu mâna; fiţi mai vigilenţi decât de obicei.

·Când faceţi diferite plăţi sau cumpărături, nu vă afişaţi ostentativ cu toată suma de bani.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 februarie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...