Actualitate, Diverse

ASTĂZI: Ședință extraordinară la Consiliul Local Alba Iulia. Trei proiecte pe ordinea de zi

Consilierii locali din Alba Iulia se reunesc joi, 9 iulie, de la ora 13.00, în şedinţă extraordinară, cu trei proiecte pe ordinea de zi. Este vorba despre rectificări de buget şi majorarea tarifelor pentru colectarea deşeurilor în oraş.

Proiectul ordinii de zi:

1. Rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al municipiului Alba Iulia pe anul 2015

2. Execuţia bugetului general de venituri şi cheltuieli pe trimestrul II al municipiului Alba Iulia pe anul 2015.

3. Majorarea unor tarife la activitatea de salubrizare desfăşurată în baza Contractului nr. 69525/2013 privind delegarea gestiunii prin concesiune a serviciului public de salubrizare, deszăpezire şi combatere polei în municipiul Alba Iulia.

Până în 4 iulie, Primăria Alba Iulia a pus în dezbatere publică un proiect prin care serviciile de colectare şi transport ale deşeurilor la Alba Iulia s-ar putea scumpi, din iulie, în medie cu 47,34%. Decizia este motivată de faptul că depozitul de deşeuri neconform al municipiului se închide oficial la mijlocul lunii iulie, iar cel nou, de la Galda de Jos, va fi gata abia în luna mai anul viitor.

În aceste condiţii, cel mai apropiat depozit conform este la Cristian, în judeţul Sibiu, la o distanţă de aproximativ 70 de kilometri de Alba Iulia.

Primăria Alba Iulia a anunţat iniţierea unui proiect de hotărâre privind modificarea de la 16 iulie, a Actului Adiţional nr. 4 la Contractul de concesiune 69525 din 2013, privind delegarea de gestiune prin concesiune a serviciului public de salubrizare, deszăpezire şi combatere polei în Alba Iulia. Reamintim că acest serviciu a fost concesionat de Polaris M Holding SRL Constanţa.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...