Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Asociația SM Speromax Alba:”Redirecționează 3,5% din impozit pentru pacienții cu scleroză multiplă din Alba”

Persoanele fizice care au venituri fie din salarii sau pensii, fie din activități diverse, au posibilitatea de a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit, pentru susținerea entităților nonprofit/unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private, conform legii. Data limită pentru depunerea formularului 230 este 15 martie 2020, iar unul din ONG-urile din județ către care pot fi sprijinite prin acest demers este Asociația SM SPEROMAX Alba.

Pentru a redirecționa acești bani, contribuabilii trebuie să completeze formularul 230, în două copii, și să îl depună la organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are adresa unde îşi are domiciliul, potrivit legii, sau adresa unde locuieşte efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România, sau la organul fiscal central competent, potrivit legii, pentru administrarea contribuabililor persoane fizice, fără domiciliu fiscal în România.

Cei care doresc să sprijine Asociația SM SPEROMAX ALBA, pot descărca aici modelul de formular, precum și instrucțiunile de completare a acestuia.

Începând din septembrie 2007, Asociația SM Speromax Alba ajută constant pacienții diagnosticați cu scleroză multiplă, de pe raza județului, prin dezvoltarea unor servicii tot mai diversificate, cu ajutorul cărora, bolnavii să-și îmbunătățească, pe cât posibil, viața. Mare parte din activitățile asociației se bazează pe voluntariat, iar în ceea ce privește fondurile necesare, asociația și-a câștigat, în cei peste 12 ani de existență, încrederea și sprijinul comunității din Alba, primind, de asemenea, numeroase recunoașteri la nivel national pentru proiectele materializate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 ianuarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...