Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Asociaţia SM SPEROMAX ALBA recrutează voluntari

Asociaţia SM SPEROMAX ALBA este în căutare de voluntari implicaţi şi motivaţi care își pot dedica o parte din timpul lor liber pentru a ajuta persoanele afectate de scleroză multiplă.

Toți cei care se încadrează în profilul voluntarului altruist, responsabil, pro-activ, pozitiv și dornic de a se implica în sprijinirea pacienților cu scleroză multiplă din Alba, sunt așteptați să se alăture echipei asociației.

Beneficiile și satisfacțiile practicării voluntariatului sunt nenumărate, însă, cu siguranță, viitorii membri ai echipei Speromax vor găsi un cadru propice dezvoltării personale, își vor putea îmbunătăți abilitățile de comunicare și relaționare, vor lua parte la cursuri și workshop-uri de formare și vor lua contact cu specialiști din diferite domenii.

Momentan, zece voluntari se ocupă de activitățile și evenimentele organizate de SM Speromax Alba, precum și de vizitele la domiciliile pacienților. Orice mână de ajutor în plus contează pentru ca pacienții să beneficieze de cât mai multe servicii din partea asociației.

Doritorii sunt așteptați să se adreseze Asociației SM Speromax Alba, la numărul de telefon 0752.154.241, printr-un e-mail la adresa crisanbianca95@yahoo.com, sau direct la sediul asociației, din Alba Iulia, str. Gladiolelor, nr. 3A. Mai multe informații despre activitatea asociației, puteți afla de pe site-ul www.smalba.ro .

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 ianuarie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...