Actualitate, Stiri

Aşa tată, aşa fiu. Doi albaiulieni urmăriţi naţional şi internaţional, prinşi de poliţiştii din Alba

RECONSTITUIRE - CRIMADupă ce s-au ascuns de la începutul anului încoace, doi bărbaţi din Alba Iulia, tată şi fiu, daţi în urmărire naţională şi internaţională, au fost prinşi de poliţiştii din Alba. Cei doi au de executat pedepse cu închisoarea pentru ultraj contra bunelor moravuri şi deţinere de droguri de risc.

Oamenii legi l-au depistat pe Ilie T., de 44 de ani, din municipiul Alba Iulia, pe numele căruia Judecătoria Alba Iulia a emis  un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Aceste a fost dat în urmărire la nivel naţional la începutul anului 2014.

Totodată, a fost depistat Robert T., de 24 de ani, din municipiul Alba Iulia, pe numele căruia Tribunalul Alba a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracţiunii de sprijinire a unui grup infracţional nestructurat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul  8 din Legea 39/2003 deţinere de droguri de risc, fără drept. Acesta a fost urmărit la nivel naţional şi internaţional.

Urmăriţii au intrat în România venind din Norvegia, duminică, 06 aprilie a.c.

Cei doi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...