Actualitate, Locuri De Munca, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Așa arată cea mai nouă sală de evenimente din Sebeș (foto)

Rose Events, cea mai nouă și elegantă sală de evenimente, are o capacitate de până la 600 de locuri și este situată la ieșirea din Sebeș spre Deva, la Vințișoara. Proprietarul Rose Events ne-a spus că totul a plecat de la o dorință: dorința de a construi un loc magic, despre vise, clipe de fericire, viață și iubire, pentru amintiri frumoase „unde vă puteți bucura alături de până la 600 de invitati”.

Rose Events Sebes Vințișoara este locul unde cele mai inedite dorințe ale clientului sunt apreciate și transpuse în realitate. „Punem accent pe ospitalitate, facem totul cu drag și pasiune. Orice eveniment ați avea în plan, nu sunteți singuri. O echipă de profesioniști vă ghidează în direcția bună pentru ca totul să iasă perfect. Asigurăm consiliere de la semnarea contractului până în ziua evenimentului”, a precizat Rose Events.

”Fie că vă doriți o seară de eleganță aristocratică și lux discret sau optați pentru o petrecere cu ritm și culoare, dans și bună dispoziție, vă oferim toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, de la arhitectura sălii, aranjamentele scaunelor, decorațiunile florale, până la meniuri ce satisfac orice exigență, pregătite de maestrul bucătar, sau ambianța muzicală pe care o doriți”, a mai spus echipa Rose Events, care poate fi găsită la telefon: 0771430737.

Distribuie Acum

3 decembrie 2018

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...