Actualitate, Stiri

„Artă pentru juniori”, proiect pentru stimularea imaginaţiei şi gândirii tinerilor

Echipa “AS”, formată din eleve de la Liceul de Arte “Regina Maria” împreună cu un număr de zece voluntari, a efectuat în perioada 21-28 Mai vizite la Centrul Ansberg, Centrul Iulia și Centrul Sf. Vasile cel Mare. Vizitele au avut drept scop stimularea imaginaţiei şi gândirii celor peste 40 de tineri participanți din cele trei centre.

Pe lângă activitățile cu caracter artistic, voluntarii au realizat o serie de activități de natură a le stimula tinerilor imaginația. Deși perioada de implementare a proiectului se încheie în data de 2 iunie, voluntarii sunt deciși să continue desfășurarea acestor activități în centrele menționate, reprezentanții unuia dintre centre solicitându-le realizarea unui desen de tip grafitti în incinta centrului.

Ultima activitate din cadrul proiectului se va desfășura în data de 1 iunie și va consta amplasarea unui stand în zona din apropierea traseului celor trei fortificații, în cadrul căruia se vor expune lucrările realizate de tinerii din cele trei centre, se vor presta gratuit servicii de facepainting și se vor desfășura activități specifice pentru copii.

Proiectul „Artă pentru juniori” este un proiect finanțat de Fundația Comunitară Alba prin programul YouthBank. Principalii parteneri locali sunt Consiliul Local si Primaria Municipiului Alba Iulia, Dacia Market si Giro, fiind coordonat la nivel național de Asociatia pentru Relatii Comunitare. Organizația gazdă este Asociația Despărțământul “Eugen Hulea” Astra Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...