Actualitate, Evenimente, Stiri

Arpi Torok, fostul concurent de la „Vocea României”, va concerta la Blaj

Primăria Municipiului Blaj reia la sfârșitul acestei săptămâni un proiect cultural inițiat anul trecut sub titulatura “ Concert în parc”.

“Cu un buget minim o să încercăm și în acest an să oferim blăjenilor pe parcursul a două luni câteva evenimente în cel mai răcoros loc din oraș, Parcul Avram Iancu. Succesul înregistrat de concertele organizate în vara anului trecut ne-a făcut să ne gândim din nou la un program care să cuprindă manifestari din cele mai diverse, pentru toate vârstele și pentru toate gusturile”, declară primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Timp de două luni, locuitorii municipiului Blaj sunt invitați să participe la 5 concerte în aer liber organizate în parcul situat în centrul orașului. Iubitorii marilor succese internaționale, ai muzicii de promenadă, fanii trupei Hara, iubitorii muzicii populare sau ai muzicii folk sunt așteptați tot la două săptămâni,duminica seara, în Parcul Avram Iancu.

Pentru început duminică, 20 iulie, blăjenii sunt așteptați să ia parte la o seară dedicată cover-urilor, în compania unui fost concurent la Vocea Romaniei, Arpi Torok. Însoțit de formația sa, ZIP Band, clujeanul Arpi Torok va încerca să demonstreze publicului care sunt calitățile vocale și interpretative care l-au propulsat în semifinala show-ului de televiziune “ Vocea României”.

Accesul publicului la toate evenimentele organizate pe parcursul întregului sezon este gratuit.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iulie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...