Actualitate, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Apuseni, Stiri Foto

APUSENI – Lacul de acumulare al barajului de la Mihoiești colcăie de gunoaie

Am făcut ieri (n.r. marți 30 octombrie 2018) o mică excursie până în zona Munților Apuseni pentru a mai vedea cum stau treburile pe acolo și cum mai văd moții viața. Nu e ceva nou pentru nimeni că zona Apusenilor este de o frumusețe ieșită din comun, dar din păcate, am observat un contrast incredibil al decorului idilic la celebrul deja baraj de la Mihoiești, amplasat la ieșirea din orașul Câmpeni.

Ei bine, când am oprit să facem niște poze cu barajul proaspăt recondiționat am observat cu stupoare și dezgust că lacul de acumulare al barajului era plin de gunoaie de tot felul, după cum se poate observa din imagini. Am detectat în apa lacului PET-uri, resturi vegetale, bușteni și chiar un dulap de bucătărie care se pare că nu și-a mai găsit locul într-o gospodărie din amonte.

Din nefericire mulți cetățeni au încă prostul obicei de a arunca resturi menajere și cam tot ce nu le mai trebuie prin curți în apele râului Arieș carele aduce implacabil spre barajul de la Mihoiești și acolo toate aceste gunoaie sunt depozitate spre rușinea întregii zone, în văzul oricărui trecător. Păcat de frumusețea peisajului din jur…

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 octombrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...