Actualitate, Stiri

Aproape două tone de legume, transportate ilegal, au fost confiscate de către poliţiştii din Alba

politie_control_legume-415x260În perioada 10-16.02.2014, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, au desfășurat, în conformitate cu Planul de Operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa TISPOL BUS & TRUCK, o acţiune ce a vizat verificarea vehiculelor destinate transportului rutier public de persoane precum şi prevenirea accidentelor rutiere. Pentru încălcarea legislaţiei privind circulaţi pe drumurile publice au fost aplicate sancţiuni în valoare de peste 14.000 lei.

În cadrul acestei acţiuni au fost controlate 247 de vehicule destinate transportului de persoane iar pentru nereguli constatate au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.920 lei şi au fost reţinute două certificate de înmatriculare.

Luni, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce desfășurau activităţi de prevenire şi control a traficului rutier pe DN 1, au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă de C.M., de 26 de ani, din judeţul Ialomiţa, care transporta cantitatea de 1.750,5 kg legume.

Conducătorul auto nu a putut prezentat documente legale de provenienţă şi transport pentru marfa transportată, motiv pentru care a fost luată măsura sancţionării contravenționale, conform Legii 12/1990, iar întreaga cantitate de legume a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.

 

 

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...