Locale, Stiri, Stiri Blaj, Stiri Sebes

Aproape 21000 de articole pirotehnice confiscate în urma unei percheziții domiciliare

În cadrul acțiunii Foc de artificii 2019, polițiștii din Alba au efectuat o percheziție domiciliară și au confiscat aproape 22.800 de articole pirotehnice. În ultimele trei zile mai multe persoane s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii privind operațiuni efectuate fără drept cu produse pirotehnice.  

La data de 20 decembrie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș au  efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui tânăr, de 21 de ani, din localitatea Câlnic, fiind bănuit că ar deține și ar comercializa articole pirotehnice, fără a fi autorizat în acest sens. 

În urma percheziției domiciliare, polițiștii au găsit un număr de 20.980  de petarde și artificii, care au fost supuse confiscării.

Vineri, 20 decembrie 2019, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia, care deținea 695 de artificii, pe care urma să le comercializeze într-o piață din Ighiu. Articolele pirotehnice au fost confiscate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal. 

La Blaj, în ultimele trei zile, polițiștii au confiscat aproape trei sute de articole pirotehnice și au întocmit trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, după ce au depistat persoane care dețineau petarde.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 decembrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...