Actualitate

Aproape 100 mc de lemn confiscaţi într-o singură zi în Alba

Joi, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Sebeş în timp ce acţionau în baza Planului de Acțiune ”Scutul Pădurii 2015”, au identificat în trafic o autoutilitară ce tracta o remorcă, ansamblu condus de S.C., de 33 ani, din comuna Bistra, judeţul Alba.
Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit că S.C. transporta în remorcă cantitatea de 42 mc material lemnos de esență molid, care nu corespundea cu cantitatea de material lemnos menţionat în avizele de însoţire a transportului.
Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform art. 19, alin. 1, lit. n din Legea nr.171/2010, cu amendă în valoare de 2000 lei, fiind luată măsură complementară a confiscării cantităţii de material lemnos, ce a fost lăsată în custodie Ocolului Silvic Blaj, punct de lucru Sebeş.

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, sprijiniţi de cei din cadrul Compartimentului de Investigare a Criminalităţii Economice Sebeş, în timp ce desfăşurau activităţi conform Planului de Acţiune „Scutul Pădurii 2015”, au identificat pe strada Industriilor, din municipiul Sebeş, o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, ansamblu condus de A.P., de 29 ani, din judeţul Sibiu.
Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit că bărbatul transporta cantitatea de 54, m3 material lemnos de esenţă molid care nu corespundea din punct cantitativ cu datele înscrise în avizele de însoţire a materialului lemnos, în urma cubajului rezultând diferenţa de 12 m3 material lemnos.
Faţă de bărbat s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19, alin. 1, lit. n din Legea nr.171/2010, cu amendă în valoare de 2000 lei, fiind luată totodată măsură complementară a ridicării în vederea confiscării a cantităţii de material lemnos, ce a fost lăsată în custodie Ocolului Silvic Blaj, punct de lucru Sebeş.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 iunie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...