Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Aparatele etilotest din dotarea polițiștilor rutieri din Alba au fost serios ”solicitate” în ultimele trei zile

În weekendul 29 martie – 31 martie, pe mai multe drumuri din județul Alba, polițiștii rutieri au depistat o serie de șoferi care au urcat în stare de ebrietate la volan. Pentru aceste abateri șoferilor le-au fost întocmite dosare penale. Vă prezentăm câteva exemple de încălcare a legii care interzice șofatul sub influența băuturilor alcoolice.

CUGIR

La data de 29 martie 2019, în jurul orei 17.00, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir, l-au identificat pe un bărbat de 56 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

BISTRA

La data de 29 martie 2019, în jurul orei 18,45, poliţiştii Serviciului Rutier, în timp ce acţionau pe raza localităţii Bistra, l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

BLAJ

Vineri, 29 martie, în jurul orei 21.00, pe strada Eroilor din municipiul Blaj, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

AIUD

Poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat, în jurul orei 19,50, pe un bărbat de 34 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barițiu din Gârbova de Sus, fiind sub influenţa alcoolului.

În cazul său, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,72 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar poliţiştii l-au condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

AIUD

La data de 30 martie 2019, în jurul orei 04.00, tot poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe Transilvaniei din municipiu, l-au identificat pe un tânăr de 28 de ani, care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,90 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

BLAJ

Sâmbătă, 30 martie, în jurul orei 03.15, patrula mixtă formată din poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi jandarm, l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.

În cazul său, valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

ALBA IULIA

La data de 1 aprilie 2019, în jurul orei 03.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe strada Brânduşei din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

DJ 106 K

La data de 31 martie 2019, în jurul orei 04.50, poliţiştii posturilor de poliţie Doştat şi Ohaba, în timp ce acţionau pe DJ 106 K, Daia Română – Vingard, l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din comuna Roşia de Secaş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 aprilie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...