Actualitate

Aparate medicale noi la Spitalul Orășenesc Cugir

Cetățenii orașului Cugir vor putea beneficia de aparate medicale de ultimă generație în cadrul cabinetului de Dermatologie. Managerul spitalului, Florin Arion împreună cu echipa secției de Dermatologie, au recepționat astăzi 4 aparate profesionale pentru tratarea afecțiunilor dermatologice.

Cel mai important aparat, MEDISUN 2800 Innovation, este o cabină profesională de UV-terapie folosită in tratarea afecțiunilor dermatologice ale întregului corp (psoriazis, neurodermatite, vitiligo, etc.). Pentru realizarea tratamentului se pot folosi lămpile UVA, UVB311 sau o combinație a acestora.Controlul și operarea cabinei se realizează computerizat printr-un panou touch screen aflat pe ușa modulului. Software-ul integrat oferă cel mai inalt grad de siguranță, un tratament confortabil și de precizie. În timpul tratamentului, pacientul va sta în picioare, în mijlocul cabinei.

Un aparat de crioterapie cu azot lichid, care ajută la tratarea formațiunilor tumorale cutanate, veruci, nervi. Acesta îngheață leziuni care se usucă și cad.

Dermatoscop HEINE DELTA 20T cu LED 2,5 cu imersie și polarizare. Calitate înalta, sistem optic acromatic ce oferă rezoluție și claritate pentru tratarea afecțiunilor dermatologice.

FreezePen – pentru tratarea afecțiunilor dermatologice și a leziunilor mici, în mod pur și simplu nedureros. Fără tăieturi sau sângerări, fără anestezie – chiar și pentru copii. Aparatul dă semnale ușoare de înțepături când tratamentul este complet.Oferă rezultate bune fără cicatrici. Țesutul sănătos este neafectat iar țesutul înghețat dispare în câteva săptămâni.

Managerul spitalului a declarat că investițiile în aparatură medicală vor continua, acestea fiind utile atât pentru cadrele medicale cât mai ales pentru pacienți, pentru a crește gradul de performanță a actului medical, astfel încât pacienţii care ajung la Spitalul Orășenesc Cugir să aibă parte de tratamente şi intervenţii mai sigure pentru sănătatea lor.

Aparatele recepționate fac parte din cadrul proiectului cu finanțare europeană -Modernizare ambulatoriu Cugir prin achiziție de dotări- prin internediul căruia se achiziționează 57 de echipamente medicale pentru cabinetele: cardiologie, medicină internă, diabet și boli metabolice, boli infecțioase, pediatrie, dermatologie, endocrinologie, pneumologie, radiologie, recuperare medicală, chirurgie, oftalmologie, laborator analiză etc.

The post Aparate medicale noi la Spitalul Orășenesc Cugir appeared first on albapesurse.

Cetățenii orașului Cugir vor putea beneficia de aparate medicale de ultimă generație în cadrul cabinetului de Dermatologie. Managerul spitalului, Florin Arion împreună cu echipa secției de Dermatologie, au recepționat astăzi 4 aparate profesionale pentru tratarea…
The post Aparate medicale noi la Spitalul Orășenesc Cugir appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 iunie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...