Stirea Zilei, Stiri

Anunţ şoc: Călin Potor pleacă din PNL pentru că susţine Guvernul Ponta III

Calin PotorMutare de ultimă ora pe scena politică din judeţul Alba. Deputatul Călin Potor urmează să schimbe tabăra. În urmă cu puţin timp, acesta a confirmat informaţia potrivit căreia va vota pentru Guvernul Ponta III, fapt care, cel mai probabil, va atrage după sine ieşirea lui din Partidul Naţional Liberal şi trecerea la Partidul Social Democrat.

„Voi vota Guvernul Ponta pentru că România are nevoie de guvern, are nevoie de stabilitate şi guvernul trebuie să fie funcţional. Am votat favorabil la audierile viitorilor miniştri în comisii, voi vota pentru şi în plenul Parlamentului”, a declarat Călin Potor pentru presa locală.
Călin Potor se aşteaptă ca această decizie să se lase cu urmări din partea conducerii PNL. „Probabil că mă vor da afară din PNL sau o să plec eu înainte. Trebuie să plec undeva. Probabil că voi merge acolo unde m-a trimis electoratul, adică în USL, pentru că eu nu am fost ales deputat în Parlamentul României pe listele PNL sau ale PSD, ci ale USL şi vreau să respect dorinţa alegătorilor care mi-au dat votul lor în 2012”, a mai spus deputatul Călin Potor.

Deputatul Călin Potor a fost ales deputat în decembrie 2012, pentru a reprezenta colegiul parlamentar Alba Iulia, din partea USL.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...