Anunturi Publice

ANUNȚ privind derularea campaniei de vaccinare a populației împotriva Covid-19, pe raza Municipiului Sebeș

albaalba

Primăria Municipiului Sebeș, prin Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară, aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Sebeș, că  începând cu data de 13.04.2021, centrului de vaccinare din municipiul Sebeș,  situat în cadrul  Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice Sebeș, str Aleea Lac, nr. 12,  i-a fost alocat conform  Anexei nr. 2,  la Decizia nr. 36/27.01.2021 a Directorului executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Alba, încă un flux de vaccinare, astfel încât la nivelul municipiului  vor funcționa  doua fluxuri de vaccinare. (1flux = 72 persoane).

            Ca urmare a suplimentării cu cel de-al doilea flux de vaccinare, se vor putea vaccina 144 persoane/zi, în intervalul orar 08:00-20:00, inclusiv  în zilele de sâmbăta și duminică, în baza  programării efectuate în platforma ROVaccinare. 

The post ANUNȚ privind derularea campaniei de vaccinare a populației împotriva Covid-19, pe raza Municipiului Sebeș appeared first on albapesurse.

Primăria Municipiului Sebeș, prin Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară, aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Sebeș, că  începând cu data de 13.04.2021, centrului de…
The post ANUNȚ privind derularea campaniei de vaccinare a populației împotriva Covid-19, pe raza Municipiului Sebeș appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...