Actualitate, Stiri

ANUNŢ DE VÂNZARE dosar 116/2014

BEJ Gligor-Lungan Stefan cu sediul in Alba Iulia, Str. Teilor, Nr. 4,  vinde prin  licitaţia publică organizată la sediul său, în data de  05.06.2015, orele 13.00 imobilul constand in apartament cu 2 camere situate la etajul 1: compus din hol,  2 camere, baie, bucatarie, camara, debara si balcon in suprafata de 51mp.,  situat in, Alba Iulia, str. Toporasilor, nr. 8A, bl. CT3, etj. 1, ap.8, jud. Alba. Pretul de incepere al licitatiei, redus cu 25% este de 94.725,00 lei.

Daca nu se obtine pretul de incepere al licitatiei si exista cel putin 2 licitatori, la acelasi termen, bunul va fi vandut la cel mai mare pret oferit, dar nu mai putin de 30% din pretul de pornire al primei licitatii. Vanzarea se va putea face chiar daca se prezinta o singura persoana care ofera pretul de la care incepe licitatia..

Toti cei care pretind un drept asupra imobilului scos la licitatie sunt invitati sa faca cunoscute pretentiile lor executorului judecatoresc  inainte de data stabilita pentru vanzare sub sanctiunea de a nu mai fi luate in considerare dupa aceea. Ofertantii sunt obligati sa depuna, pana la ora vanzarii, o cautiune reprezentand 10% din pretul de incepere al licitatiei. Dovada platii cautiuni va fi facuta cu recipisa de consemnare eliberata de BCR SA care va fi atasata ofertei scrise care se depune obligatoriu inainte de inceperea licitatiei.

Publicaţia poartă semnătura şi ştampila executorului judecătoresc.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 mai 2015

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...