Actualitate, Anunturi Publice, Locale, Stiri, Stiri teius

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC AL PRIMĂRIEI ORAȘULUI TEIUȘ

HOTĂRÂREA NR. 6

Art.1 În data de 16.06.2020 membrii Comitetului local pentru situații de urgență al orașului Teiuș au fost contactați telefonic și și-au exprimat acordul privind redeschiderea sectorului de preparare, servire și consum în regim de terasă a produselor alimentare, a băuturilor alcooloce și non-alcoolice din piața agro-alimentară Teiuș, cu respectarea măsurilor impuse prin legislația în vigoare în contextul pandemiei cu virusul covid-19.

-aceste activități sunt reglementate prin Ordinul 966/1809/105/2020 al Ministerului Sănătății, Ministerului Economiei și ANSVSA.

-de asemenea se redeschide sectorul de produse industriale, textile și bunuri de larg consum cu respectarea strictă a regulilor de distanțare fizică.

-prin grija administrației pieței, după fiecare activitate din piața agro-allimentară, această se dezinfectează cu produse biocide conforme cu legislația în vigoare. Aceste activități vor fi consemnate de către administrația pieței într-un registru special.

-administrația pieței va pune la dispoziția cetățenilor care beneficiază de serviciile din piața dezinfectanții necesari și va asigura împreună cu voluntarii primăriei și echipajele mixte poliție-poliție locală, respectarea normelor de igienă și distanțare fizică.

PREȘEDINTELE COMITETULUI PENTRU Teiuș 16.06.2020

SITUAȚII DE URGENȚĂ AL ORAȘULUI TEIUȘ

DR.ING. HĂLĂLAI MIREL VASILE

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iunie 2020

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...