Anunturi Publice

ANSVSA: Între 21 aprilie și 1 mai se va permite sacrificarea mieilor şi în spaţii amenajate şi autorizate temporar

abatorabator

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor anunţă că, în perioada 21 aprilie – 1 mai, se va permite sacrificarea mieilor şi în spaţii amenajate şi autorizate temporar, pe lângă abatoarele autorizate.

Carnea de miel din aceste spaţii autorizate temporar este destinată doar consumatorului final şi nu poate fi vândută în magazine sau pieţe.

Cetăţenilor le este recomandat să achiziţioneze produse alimentare numai din locuri sau spaţii autorizate, care au garanţia controlului sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, 

The post ANSVSA: Între 21 aprilie și 1 mai se va permite sacrificarea mieilor şi în spaţii amenajate şi autorizate temporar appeared first on albapesurse.

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor anunţă că, în perioada 21 aprilie – 1 mai, se va permite sacrificarea mieilor…
The post ANSVSA: Între 21 aprilie și 1 mai se va permite sacrificarea mieilor şi în spaţii amenajate şi autorizate temporar appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...