Actualitate, Stirea Zilei

ANM: Cod galben de ceaţă în Alba

Meteorologii au emis, marți, mai multe atenționări Cod Galben de ceață pentru 12 județe din Muntenia și Transilvania precum și drumurile naționale și europene din zonă, valabile până la ora 11,00.
Conform Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, în intervalul orar 8,00 — 11,00, local, în județul Olt inclusiv municipiul Slatina și Caracal, precum și drumurile naționale și europene aferente, se va semnala ceață, iar vizibilitatea va fi scăzută local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.
În următoarele trei ore, ceața va persista în județele Alba și Brașov, dar și pe drumurile naționale și europene, inclusiv în municipiul Alba Iulia și localitățile Sebeș și Făgăraș.
De asemenea, între orele 8,00 și 11,00, se va semnala ceață, dar și vizibilitate scăzută, în jumătatea de est a județului Cluj, inclusiv zona municipiului Cluj Napoca și Dej, dar și pe arii extinse în județele Teleorman și Giurgiu. Local va fi ceață și în județele Ilfov, Ialomița, Călărași și Prahova, autostrada A3 și drumurile naționale și europene aferente.
Potrivit ANM, până la ora 10,00, se va semnala ceață pe arii extinse din județele Harghita și Covasna, drumurile naționale și europene, inclusiv municipiile Miercurea Ciuc și Toplița.
Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM-.
sursa: http://www.agerpres.ro/social/2014/11/04/anm-12-judete-din-muntenia-si-transilvania-sub-atentionare-cod-galben-de-ceata-08-31-32

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 noiembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...