Anunturi Publice

ANM a emis o alertă meteo pentru mai multe județe ale țării!

albaalba

Marți, 23 martie, Administrația Națională de Meteorologie a emis o INFORMARE METEOROLOGICĂ valabilă din 23 martie, ora 12:00 până joi, 25 martie, ora 10:00.

În intervalul menționat, vor fi precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare în majoritatea regiunilor, iar vântul va avea intensificări, local și temporar, cu viteze în general de 45…55 km/h. La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent depus anterior.

Vremea se va menține deosebit de rece, cu temperaturi preponderent negative în cursul nopților și al dimineților, iar îndeosebi în vestul, nord-vestul și, parțial, centrul țării, se va semnala brumă.

Tot marți, ANM a emis o ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN valabilă între 23 martie, ora 12:00 și miercuri, 24 martie, ora 21:00.

În intervalul menționat, în Carpații Meridionali și local în Carpații Orientali va ninge, pe alocuri moderat cantitativ, iar la altitudini în general de peste 1500 m vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 70…90 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă sub 100 m.

The post ANM a emis o alertă meteo pentru mai multe județe ale țării! appeared first on albapesurse.

Marți, 23 martie, Administrația Națională de Meteorologie a emis o INFORMARE METEOROLOGICĂ valabilă din 23 martie, ora 12:00 până joi, 25 martie,…
The post ANM a emis o alertă meteo pentru mai multe județe ale țării! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...