Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Aniversare -VIMED împlinește 25 ani de activitate

În Decembrie, luna cadourilor, VIMED împlinește 25 ani de activitate. Sunt 25 ani de experiență acumulată și care se regăsește în fiecare lucrare executată și care a dus firma pe primul loc în domeniul instalațiilor în construcții. 

În 1994 totul a început în Teiuș cu un mic magazin care a reușit în scurt timp să atragă clienți pe care să nu-i mai poată cuprindă. Magazinul s-a mutat în Alba Iulia după care a crescut la 3 magazine. Medrea Viorel alături de Medrea Rodica au reușit să crească această afacere de familie și să creeze un brand de calitate recunoscut în zonă. Au început cu acoperirea muncii întregului personal după care încet au angajat .

Anul 2019 , la moment aniversar , cifra de afaceri este cea mai ridicată din istoria firmei. Experiența acumulată este recunoscută de marii investitori privați din zonă, iar VIMED reușește să livreze cea mai bună calitate, să gestioneze lucrările la nivelul unui management certificat incluzând instalații nișate pe evacuare fum și gaze fierbinți, ajungând astfel cea mai importantă firmă din județ pe acest tip de lucrări. 

După 25 de ani a sosit și momentul de predare a ștafetei, de preluare a managementului de către Dragoș Medrea pentru a coordona activitățile companiei.  Au trecut peste 10 ani de conlucrare între generații (tată-fiu), timp în care s-au transmis experiențe și valori înrădăcinate de-a lungul timpului. S-au preluat ideile trecute și s-au îmbinat cu noile tehnologii obținând astfel rețeta perfectă pentru performanță și calitate .

Pe această cale, ambele generații vor să mulțumească angajaților pentru loialitatea dovedită și profesionalismul de care dau dovadă zi de zi prin implicare activă în fiecare proiect dezvoltat. 

VIMED a crescut astăzi datorită implicării acestor oameni care au crezut în muncă și în perseverență!

Mulțumim!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 decembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...