Actualitate

Angela Filote în vizită la Aiud la investiții realizate pe fonduri europene

Șefa reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Filote, a vizitat astăzi împreună cu jurnaliștii din Alba și reprezentanții ADR Centru două proiecte realizate pe fonduri europene din zona Aiudului. Prima oprire a fost la Centrul Resursă de la Aiud. Aici echipa ADR Centru și Reprezentanta CE le-au oferit câteva valizete promoționale cu cărticele și jucării ce includ informații despre UE.Copiii au fost plăcut surprinși, iar Angela Filote a povestit cu ei câteva minute despre avantajele unei vieți sănătoase, prin alimentație și educație! 

Cea mai plăcută parte a vizitei , la care Angela Filote a lipsit, având de onorat prezența la o întâlnire în Alba Iulia, a fost la Casa Domeniile Vinului din Ciumbrud.

In vino veritas! Asta li s-a „predat” jurnaliștilor la proiectul „Casa Domeniile Vinului”. Într-o fostă magazie de CAP dezafectata, un investitor privat a realizat un mini hotel cu 20 de locuri de cazare și facilități deosebite… Povestea se spune însă la un pahar de vin, la Domeniile Boieru, de aceea, cei care ajung pe malurile Mureșului mijlociu, lângă multisecularul oraș Aiud și la porțile Apusenilor, au cu ce se delecta!
Fondurile nerambursabile fac uneori și minuni, au fost de acord toți ziariștii care au participat azi la vizita cu presa la proiecte REGIO!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...