Actualitate

Angela Filote: ”Alba Iulia, campionă la atragerea de fonduri europene”

Angela Filote, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România se află în aceste zile într-o vizită în județul la Alba. Oficialul a avut astăzi dimineață o discuție la sediul Primăriei Alba Iulia cu viceprimarul Paul Voicu și city manager-ul Nicolae Moldovan. Tot astăzi Angela Filote se va întâlni cu prefectul Gheorghe Feneșer, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și directorul general al ADR Centru, Simion Crețu. Începând din această după amiază și mâine șefa reprezentanței Comisie Europene în România va a face împreună cu conducerea ADR Centru și mass-media din Alba vizite la câteva investiții realizate pe fonduri europene.
Angela Filote s-a declarat încântată de ce a văzut la Alba Iulia, lăudând Cetatea Marii Unirii pentru capacitatea sa de a atrage fonduri europene.
”alba Iulia este o localitate care este campioană la atragerea de fonduri europene, care știe foarte bine să beneficieze de toate avantajele calității de membru al UE. Pe de altă parte prima mea impresie, pe care mi-am făcut-o ieri noapte, când am ajuns la Alba Iulia, a fost excelentă, am avut impresia că intru pe un tărâm de poveste.Cetatea arată cu totul spectaculos și cred că este un punct de o frumusețe deosebită nu doar în România ci și pe harta Europei iar pentru asta nu pot decât să-i felicit pe cei care au adus Cetatea în stadiul în care este” a declarat Angela Filote, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Anterior acestui moment, oficialul european va avea un dialog la sediul Primariei Alba Iulia cu Paul Voicu – Viceprimar si Nicolaie Moldovan – City Manager.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...