Anunturi Publice

Angajații IPJ Alba, la datorie în perioada 23 – 25 aprilie

albaalba

În vederea bunei desfășurări a manifestărilor prilejuite de Sărbătorile Religioase de la acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative. Au fost suplimentate efectivele de siguranţă publică, iar echipajele de poliţie rutieră vor fi prezente pe principalele drumuri pe care se preconizează creşteri ale valorilor de trafic.

În perioada 23 – 25 aprilie 2021, poliţiştii din judeţul Alba vor intensifica acţiunile ce vizează prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor.

Astfel, zilnic, 150 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigare a criminalităţii economice alături de poliţişti din alte structuri, se vor afla în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea lăcaşurilor de cult sau de a locurilor de desfăşurare a manifestărilor specifice acestor sărbători. În activităţile de patrulare vor fi folosite, zilnic, în medie, 60 de mijloace auto.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii accidentelor rutiere, în special a celor generate de excesul de viteză.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19, să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție în toate spațiile publice închise sau deschise și să respecte interdicțiile cu privire la evenimentele private precum și cele privind deplasarea.

Precizăm că azi, 23 aprilie, operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, își pot organiza și desfășura activitatea în intervalul orar 5,00-20,00, indiferent de incidența cumulată la 14 zile înregistrată.

Ulterior, în zilele de sâmbătă și duminică rămân în vigoare măsurile stabilite pentru localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4/1.000 de locuitori, respectiv mai mare de 7,5/1.000 de locuitori, în aceste localități operatorii economici urmând să își desfășoare activitatea în intervalul orar 5,00-18,00.

The post Angajații IPJ Alba, la datorie în perioada 23 – 25 aprilie appeared first on albapesurse.

În vederea bunei desfășurări a manifestărilor prilejuite de Sărbătorile Religioase de la acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a…
The post Angajații IPJ Alba, la datorie în perioada 23 – 25 aprilie appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...