Actualitate, Stirea Zilei

Andre Rieu din nou în concert la București!!!

Queen şi Adam Lambert, Andre Rieu şi Lara Fabian sunt doar câţiva dintre artiştii care vor susţine concerte în România în acest an. Richard Clyderman revine în Capitală, la fel şi Nana Mouskouri.

Cu siguranţă, unul dintre cele mai aşteptate concerte din 2016 va avea loc pe 21 iunie. Pentru prima dată, cu 25 de ani întârziere, românii vor avea ocazia să asculte hiturile legendarei trupe Queen împreună cu Adam Lambert pe scena din Piaţa Constituţiei.

Pe 14 martie, chitaristul trupei Queen, Brian May, va urca şi pe scena Sălii Palatului, împreună cu Kerry Ellis, una dintre noile senzaţii de pe Broadway. Show-ul de la Bucureşti se anunţă unul incendiar şi face parte din turneul One Voice, care cuprinde alte 11 concerte în Europa de Est.

Fără îndoială, va fi sold-out şi concertul celebrului violonist Andre Rieu din 2016. Îndrăgostit iremediabil de România, artistul şi-a respectat promisiunea făcută românilor şi revine în Bucureşti pe 11 iunie, alături de orchestra Johann Strauss. Asta după ce, vara trecută, a susţinut nu mai puţin de 7 concerte în aceeaşi locaţie.

Biletele au fost deja puse în vânzare.

Pe 5 martie, Nana Mouskouri revine în Bucureşti, la Sala Palatului. Dar şi celebrul pianist Richard Clyderman va susţine, 4 zile mai târziu, pe aceeaşi scenă, un concert dedicat doamnelor şi domnişoarelor. Gheorghe Zamfir va fi invitatul special.

Pe 20 februarie, la Romexpo, celebrul Charles Aznavour, îi va încânta, în premieră, pe fanii din România, iar pe 14 aprilie, va cânta, la Sala Palatului şi Alessandro Safina, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai populari tenori ai lumii.

Fanii renumitei Lara Fabian o vor putea vedea live la Cluj-Napoca, pe 20 aprilie, iar pe 22 aprilie, la Bucureşti. Artista promovează turneul  „Ma vie dans le tienne”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 ianuarie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...