Actualitate

Amenzi și bunuri confiscate de polițiștii din Aiud și Sebeș

Joi poliţiştii din Aiud şi cei ai Secţie de Poliţie Rurală nr. 3 Aiud, au acţionat pe raza de competenţă, în scopul menţinerii climatului de siguranţă publică dar şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi a faptelor de natură contravenţională.
Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.320 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 5.900 lei.
De exemplu, cu ocazia verificării efectuate la o societate comercială ce are ca obiect de activitate prelucrarea de material lemnos, poliţiştii Postului de Poliţie Miraslău au confiscat cantitatea de 18 metri cubi buştean de esenţă răşinoasă, pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.
Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii din Sebeş şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Sebeş, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat pe raza municipiului şi pe D.N. 67 C, pentru prevenirea accidentelor rutiere dar şi pentru depistarea persoanelor care efectuează acte ilicite de comerţ.
În cadrul acţiunii au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.050 lei, din care 13 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, 23 la Legea 12 din 1990 privind comerțul şi 8 la Legea 171 din 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. De asemenea, poliţiştii au confiscat 535 kilograme de ciuperci.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...