Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Amenzi record de peste 153.000 de lei în urma unei acțiuni a IPJ Alba

În perioada 28-30 iunie 2019, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

La acțiune au participat polițiștii rutieri din tot județul, care au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică, atât din mediul urban cât și din mediul rural.

Au fost folosite 13 aparate radar, între care două ce funcţionează pe baza undelor laser (pistol radar) și s-a acționat în zonele identificate cu risc de producere a accidentelor datorate excesului de viteză.

În cadrul acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 433 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză.

Alţi 140 de participanți la trafic au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate fiind de 153.130 lei.

Complementar sancţiunilor contravenţionale, poliţiştii au dispus măsura reţinerii permisului de conducere faţă de 22 de conducători auto, din care 7 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră, 3 pentru conducere sub influența alcoolului, 9 pentru depășire și 3 pentru alte abateri şi au retras 4 certificate de  înmatriculare.


Totodată, în această perioadă, polițiștii au constatat 10 infracțiuni la regimul rutier.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 iulie 2019

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...