Actualitate

Amenzi în valoare de aproape 19.000 de lei, date de poliţişti pentru braconajul piscicol, într-o singură zi

foto: bihoreanul.gandul.info
foto: bihoreanul.gandul.info

Poliţiştii din Blaj, au acţionat, în cursul zilei de ieri, pentru menținerea climatului de siguranţă civică pe raza municipiului, cu ocazia pieţei săptămânale precum şi pentru combaterea braconajului piscicol pe cursurile râurilor Târnava Mare şi Târnava Mică.

Astfel, în intervalul 08.00-14.00, în zona pieţei, poliţiştii au constatat 29 de abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de 18.390 lei, cele mai multe (19), pentru încălcări ale legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice.

Între orele 14,00 – 16,00, poliţiştii Biroului Ordine Publică, împreună cu reprezentanţi ai A.J.V.P.S Alba – Clubul Sportiv Blaj, au verificat modul în care pescarii din zonă, respectă legea privind pescuitul şi acvacultura (OUG 23/2008).

În cadrul acţiunii au fost depistate şi legitimate 15 persoane care pescuiau pe cursurile râurilor Târnava Mare şi Târnava Mică iar în urma verificărilor efectuate,  poliţiştii au constatat 4 abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de 600 de lei, în conformitate cu prevederile OUG 23 /2008.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...