Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Ocna Mures, Stiri teius

Amenzi în valoare de 30000 de lei acordate de polițiști din cadrul IPJ Alba în urma unor controale efectuate la agenți economici din județ

La data de 30 aprilie 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat controale la agenții economici din județ, pentru verificarea modului în care sunt respectate normele legale privind comerțul și cele impuse de starea de urgență.

Astfel, au fost verificați 37 de agenți economici și au fost constatate 25 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei, din care 23 la Legea 12 din 1990 privind comerțul.

În urma controalelor, au fost identificate și confiscate băuturi și produse alimentare a căror termen de valabilitate era expirat, în valoare de 2.254 de lei și a fost indisponibilizată suma de 206 lei provenită din activități comerciale ilicite.

Totodată, de la un agent economic au fost confiscate 90 de măști de protecție, care erau scoase la vânzare și pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 mai 2020

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...