Stirea Zilei, Stiri Blaj

Amenzi în valoare de 21.345 de lei pentru persoanele care nu au respectat prevederile Legii nr 55 din 2020!

sighet amenzi de  de lei aplicate de politisti e

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combatere a prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Au continuat și controalele pe timp de noapte.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate în sistem integrat, noi acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 150 de polițiști, polițiști locali, jandarmi, lucrători ISU, ITM, DSVSA precum și reprezentanți de la Protecția Consumatorului, Ministerului Sănătății și autorității publice locale.

Au fost verificate 160 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 159 mijloace de transport, din care 90 mijloace de transport în comun și au fost legitimate 2.346 de persoane.

Echipele de control au depistat și sancționat 196 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, una pentru nerespectarea măsurii carantinării și 8 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 21.345 lei.

Au fost organizate 11 acțiuni punctuale, pentru verificarea modului în care sunt respectate regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus și s-a acționat inclusiv în intervalul orar 23.00 – 05.00.

De exemplu, la Alba Iulia au fost verificate 90 de societăți comerciale și 139 de mijloace de transport, au fost legitimate 447 de persoane și au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale confirm Legii 55/2020.

La Cugir au fost legitimate 47 de persoane și aplicate 14 sancțiuni conform Legii 55/2020.

Acțiunile de verificare a modului de respectare a regulilor privind prevenirea răspândirii noului coronovirus vor continua.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 noiembrie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...