Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Amenzi de peste 78.000 de lei acordate weekend-ul trecut de Serviciul Rutier Alba șoferilor indisciplinați pe drumurile județului

În perioada 2 – 4 august 2019, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive. Poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi de poliţiştii secţiilor de poliţie rurală.

În cadrul acestei acţiuni au fost folosite 14 aparate radar care au fost amplasate pe segmentele de drum identificate cu risc de producere al accidentelor datorate excesului de viteză.

Poliţiştii au depistat 358 de conducători auto care au depăşit limita maximă de viteză şi 183 care au încălcat alte norme privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată au reţinut 20 de permise de conducere, din care două pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri /oră.

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier, din care două de conducere cu permisul suspendat și două de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 78.445 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 august 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...