Locale, Stiri

Amenzi de peste 44.000 de lei în urma unei acțiuni a Poliţiei Municipiului Alba Iulia

La data de 7 noiembrie 2019, Poliţia Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiu şi în localităţile rurale arondate acestuia.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică din Alba Iulia și de la secțiile de poliție rurală Galda de Jos și Vințu de Jos precum și cele de poliție rutieră și investigații criminale de la nivelul poliției municipale.

Au fost legitimate 392 de persoane, controlate 325 de autovehicule și au fost constatate, în flagrant delict, 5 infracţiuni. Totodată, au fost identificate 4 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni, în dosare penale rămase cu autori neidentificați.

În ceea ce privește faptele de natură contravențională, polițiștii au constatat 200 de astfel de abateri pe care le-au sancționat cu amenzi în valoare totală de 44.056 lei, din care 11 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 174 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute 3 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 noiembrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...