Actualitate

Amenzi de peste 40.000 de lei aplicate de poliţiştii din Alba

Societăţi comerciale, autoturisme, autovehicule de transport material lemnos controlate şi amenzi în valoare de peste 44.000 de lei aplicate în urma unei acţiuni cu efective mărite ce s-a desfășurat în ultimele două zile în municipiul Alba Iulia.

În zilele de 12 şi 13 mai a.c., Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfăşurat pe raza municipiului, o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale care au fost sprijiniţi de poliţişti de investigare a criminalității economice şi de reprezentanți ai ITRSV, DS Alba şi de reprezentanți ISCTR.

Au fost efectuate controale la 34 de societăţi comerciale şi au fost verificate 21 de autovehicule de transport material lemnos şi 118 autoturisme.

În urma acestor controale au fost constatate 136 de abateri contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 44.550 lei. Dintre acestea 29 au fost aplicate la Legea 61/1991 , pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 97 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 12/1990 privind comerţul şi 8 la alte acte normative.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 2.333 lei şi au fost reţinute 6 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...