Actualitate

Amenzi de peste 32.000 de lei aplicate de poliţiştii din Alba

Miercuri,29 aprilie Serviciul Rutier Alba a organizat, pe principalele artere rutiere ale judeţului, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive dar şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă prevederile codului rutier.

Poliţiştii de la rutieră au fost sprijiniți de poliţiştii de la structurile de ordine publică, iar cu ocazia acţiunii au fost constatate 165 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia rutieră, dintre acestea 95 fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reţinute 4 permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune rutieră.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 32.760 lei.

Poliţia rutieră Alba reaminteşte faptul că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum reprezintă unele dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave produse pe drumurile publice şi recomandă tuturor participanţilor la traficul rutier să respecte regulile de circulaţie, indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să dea dovadă de politeţe în trafic!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...